ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 150€** ΚΑΙ ΠΑΝΩ!!!

Όροι Αποστολής

1. Αποστολές παραγγελιών μικρού όγκου – βάρους, κόστους μικρότερου των 150€
δέματα που αποστέλλονται με courier και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ώς εξής:

Αποστολές μέχρι 5 κιλά: 5.50 €*
Κόστος επιπλέον κιλού: 1,50 €*

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης την ημέρα του Σαββάτου με επιπλέον χρέωση: 4.50 €*

2. Αποστολές παραγγελιών με μεγάλο όγκο,
δέματα πάνω από 10 κιλά (πραγματικό ή ογκομετρικό) ή μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων θα γίνονται μέσω πρακτορείου μεταφορών, προς ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Αγοραστή. 

  Όταν η παραγγελία αποστέλλεται με πρακτορείο μεταφορών, η παραλαβή γίνεται από την πλησιέστερη, στον Πελάτη, έδρα της μεταφορικής.

3. Αποστολές παραγγελιών για δυσπρόσιτες περιοχές
Επικοινωνήστε μαζί μας για την εύρεση της οικονομικότερης λύσης

4. Εκτέλεση Παραγγελίας
Οι παραγγελίες (ανεξαρτήτου ποσού) θα εκτελούνται μόνο μετά από την αποστολή με mail στο sales@paraskevaidis.com του αποδεικτικού κατάθεσης της Τράπεζας ή την επιβεβαίωση της πίστωσης από την χρήση Πιστωτικής

5. Γενικές πληροφορίες
  Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται, κατά εργάσιμη ημέρα (εξαιρούνται αργίες και Σάββατο), μέχρι τις 15.30μμ, αναχωρούν την ίδια ημέρα, υπό τον όρο ότι το είδος είναι άμεσα διαθέσιμο, ο Πελάτης έχει εξοφλήσει την παραγγελία και η παράδοση θα γίνει εντός του δικτύου διανομής μας.

 Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται το αργότερο εντός 3-5 εργάσιμων ημερών (για τα διαθέσιμα είδη) από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας. Τα μη διαθέσιμα είδη, αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης και οι μέρες παράδοσης τους, προσαρμόζονται αναλόγως την περίπτωση (ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά από εμάς).

  Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε την εταιρεία μας σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται.

  Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνεται τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας μεταφορών.

  Βεβαίως, μπορεί εκτός από εσάς να παραλαμβάνει και άλλο πρόσωπο της επιλογής σας τα προϊόντα μόνον κατόπιν έγγραφης εξουσιοδότησης σας με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας από αρμόδια αστυνομική αρχή.

  Η Εταιρεία απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης η κάποιου σπασμένου εργαλείου ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 


  * Όλες οι τιμές είναι τελικές με ΦΠΑ.
**
Τα δωρεάν μεταφορικά είναι για δέματα μέχρι 8 κιλών και αξία μεγαλύτερη των 150€