ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 150€** ΚΑΙ ΑΝΩ!!!

** Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για δέματα βάρους/όγκου μέχρι 5 κιλών για την ηπειρωτική χώρα και 3 κιλών για τα νησιά και αξία μεγαλύτερη των 150,00€

Όροι Αποστολής

Αποστολές μέχρι 8 κιλών πραγματοποιούνται με εταιρείες Courier, δέματα μεγαλύτερου βάρους ή όγκου αποστέλλονται μέσω πρακτορείων μεταφορών

1. Αποστολές παραγγελιών μικρού όγκου – βάρους, κόστους μικρότερου των 150€
δέματα που αποστέλλονται με courier και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ως εξής:

֍ Αποστολές μέχρι 3 κιλά: 5.50€*
֍ Κόστος επιπλέον κιλού: 1,50€*
֍ Κόστος αντικαταβολής: 2,50€(κατόπιν συνεννόησης στο +30.23825.04209)

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης την ημέρα του Σαββάτου με επιπλέον χρέωση: 4.50€*

2. Αποστολές παραγγελιών με μεγάλο όγκο,
Δέματα πάνω από 8 κιλά (πραγματικό ή ογκομετρικό) ή μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων θα γίνονται μέσω πρακτορείου μεταφορών***, προς όλη την Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον τελικό αποδέκτη.
Σημείωση: Στις αποστολές με πρακτορεία μεταφορών, η παράδοση γίνεται από την πλησιέστερη στον πελάτη έδρα της μεταφορικής ή στον χώρο του πελάτη  (πεζοδρόμιο) κατόπιν συνεννόησης.

Καλέστε μας στο +30.23825.04209 για να βρούμε την πιο συμφέρουσα λύση για τα μεταφορικά σας

Ενδεικτικά κόστη πρακτορείων μεταφοράς ανά γεωγραφική τοποθεσία:

Αποστολές για Μακεδονία :
8,01 kg έως 15 kg – 10€
15,01 kg έως 30 kg – 15€
30,01 kg έως 50 kg – 25€

Αποστολές για Κεντρική Ελλάδα / Θράκη / Ήπειρο:
8,01 kg έως 15 kg – 15€
15,01 kg έως 30 kg – 20€
30,01 kg έως 50 kg – 35€

Αποστολές για Πελοπόννησος:
8,01 kg έως 15 kg – 20€
15,01 kg έως 30 kg – 25€
30,01 kg έως 50 kg – 35€
Αποστολές για Νησιά:
8,01 kg έως 15 kg – 30€
15,01 kg έως 30 kg – 45€
30,01 kg έως 50 kg – 60€

3. Αποστολές παραγγελιών για δυσπρόσιτες περιοχές
Επικοινωνήστε μαζί μας για την εύρεση της οικονομικότερης λύσης

4. Εκτέλεση Παραγγελίας
Οι παραγγελίες (ανεξαρτήτου ποσού) θα εκτελούνται μόνο μετά από την αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης της Τράπεζας ή την επιβεβαίωση της πίστωσης από την χρήση Πιστωτικής με mail στο sales@paraskevaidis.com ή με οποιοδήποτε άλλο μέσω (Viber, Messenger, Chat, WhatsApp, κ.α)

5. Γενικές πληροφορίες
  Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται, κατά εργάσιμη ημέρα (εξαιρούνται αργίες και Σάββατο), μέχρι τις 15.30μμ, αναχωρούν την ίδια ημέρα, υπό τον όρο ότι το είδος είναι άμεσα διαθέσιμο, ο Πελάτης έχει εξοφλήσει την παραγγελία και η παράδοση θα γίνει εντός του δικτύου διανομής μας.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται το αργότερο εντός 3-5 εργάσιμων ημερών (για τα διαθέσιμα είδη) από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας. Τα μη διαθέσιμα είδη, αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης και οι μέρες παράδοσης τους, προσαρμόζονται αναλόγως την περίπτωση (ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά από εμάς).

Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε την εταιρεία μας σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται.

Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνεται τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας μεταφορών.

Βεβαίως, μπορεί εκτός από εσάς να παραλαμβάνει και άλλο πρόσωπο της επιλογής σας τα προϊόντα μόνον κατόπιν έγγραφης εξουσιοδότησης σας με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας από αρμόδια αστυνομική αρχή.

Η Εταιρεία απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης η κάποιου σπασμένου εργαλείου ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

_____________________________________________________________________________________________
  * Όλες οι τιμές είναι τελικές με Φ.Π.Α.
**
Τα δωρεάν μεταφορικά είναι για δέματα βάρους/όγκου μέχρι 5 κιλών για την ηπειρωτική χώρα και 3 κιλών για τα νησιά και αξία μεγαλύτερη των 150,00€
*** Στις αποστολές με πρακτορεία μεταφορών, η παράδοση γίνεται από την πλησιέστερη, στον πελάτη, έδρα της μεταφορικής ή στον χώρο του πελάτη (πεζοδρόμιο)  κατόπιν συνεννόησης.