ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 150.00€ ΚΑΙ ΠΑΝΩ!!!

Όροι Αποστολής

1. Παραγγελίες μικρού όγκου – βάρους (εώς αποστέλλονται με courier και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ώς εξής:

Αποστολές μέχρι 10 κιλά: 5.00 €

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης την ημέρα του Σαββάτου με επιπλέον χρέωση: 4.50 €

Ολες οι τιμές είναι τελικές με φπα.

2. Αποστολές παραγγελιών με μεγάλο όγκο, πανω απο 10 κιλα ή μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων θα γίνονται μέσω πρακτορείου μεταφορών με πολύ μικρή χρέωση μεταφορικών εξόδων.

  • 6.00 για μεταφορική στα κεντρικά σημεία Μακεδονία
  • Ενιαία τιμή  10.00 για μεταφορική στα κεντρικά σημεία Κεντρική Ελλάδα – Θράκη – Ήπειρος – Πελοπόννησος
  • Ενιαία τιμή  15.00 για μεταφορική στα κεντρικά Νησιά

3. Τα μεταφορικά έξοδα πάντα επιβαρύνουν τον πελάτη

Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται το αργότερο εντός 3-5 εργάσιμων ημερών (για τα διαθέσιμα είδη) από την ημερομηνία υποβολής της φόρμας παραγγελίας σας. Τα μη διαθέσιμα είδη, αποστέλονται κατόπιν συνεννόησης και οι μέρες παράδοσης τους, προσαρμόζονται αναλόγως την περίπτωση (ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά απο εμάς).

Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε την εταιρεία μας σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται.

Για λόγους ασφάλειας συναλλαγών, μπορείτε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που αγοράσατε μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της ως άνω εταιρείας μεταφορών.

Βεβαίως, μπορεί εκτός από εσάς να παραλαμβάνει και άλλο πρόσωπο της επιλογής σας τα προϊόντα μόνον κατόπιν έγγραφης εξουσιοδότησής σας με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σας από αρμόδια αστυνομική αρχή.

Η Εταιρεία απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης η κάποιου σπασμένου εργαλείου ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

4. Εκτέλεση Παραγγελίας

Οι παραγγελίες (ανεξαρτήτου ποσού) θα εκτελούνται μόνο μετά από την αποστολή με mail στο sales@paraskevaidis.com του αποδειχτικού κατάθεσης της Τράπεζας ή την επιβεβαίωση της πίστωσης από την χρήση Πιστωτικής